Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج – در حالی که ستاد مدیریت بحران استانداری البرز اعلام کرده است به دلیل سرمای هوا و لغزندگی معابر تنها مقاطع پیش دبستانی و دبستان ها در روز سه شنبه تعطیل هستند اما برخی مدارس سایر مقاطع کرج نیز در اقدامی خودسرانه کلاس های درس را تعطیل کرده اند.

قدس آنلاین- گروه استانها- زهره رزمی آذر: در چند روز گذشته  و با بارش برف شدید در برخی استان ها از جمله البرز مدارس در تمامی مقاطع تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر اساس مصوبه آخرین جلسه کمیته بحران استانداری البرز برای امروز سه شنبه اعلام شد تنها پیش دبستانی ها و مدارس ابتدایی تعطیل خواهند بود و سایر مقاطع تحصیلی باید دایر و کلاس های درس در آن برگزار شود.

با این حال مشاهده شد دانش آموزان مقطع متوسطه نیز یا با اعلام مدارس به سر کلاس نرفته اند و برخی نیز پس از یک ساعت حضور در مدرسه و در تماس مرکز آموزشی با والدین تعطیل شده اند واز خانواده ها خواسته شده برای بردن فرزندان خود اقدام کنند.

مدارس علت این تصمیم را عدم حضور نیمی از دانش آموزان در مدارس، قطعی گاز و برق و نیمه تعطیل شدن کلاس های درس عنوان کرده اند و معلمان نیز به همین دلیل از حضور در کلاس ها خودداری کرده اند.

 والدین دانش آموزان نیز با توجه به سرما و یخبندان و آب گرفتگی معابر و ترافیک در خیابان های اصلی سطح  شهر، با مشقت فراوان مجبور شده اند با ترک محل کار خود به مدارس مراجعه کنند تا فرزندانشان را تحویل بگیرند.

یکی از والدین دانش آموزان در این ارتباط گفت: وقتی به مدرسه مراجعه کردیم و وارد حیاط شدیم با برف ۴۰ سانتی که سطح حیاط مدرسه را پوشانده بود مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در مسیر درب مدرسه تا ساختمان، راهی را در حیاط مدرسه باز کرده بودند که  دانش آموزان فقط به سمت کلاس های خود بروند.

این شهروند کرجی تصریح کرد: سوال من این است که آیا با این شرایط و سرمای موجود انتظار می رود تا دانش آموزان به درس توجه ای کنند؟

یکی دیگر از والدین دانش آموزان نیز با گلایه از این بی نظمی ها گفت: مسئولان به خوبی به شرایط حاکم بر شهر و اوضاع نابسامان معابر شهری آگاهی دارند و سوال من اینجاست که چرا تا رسیدن به شرایط پایدار مدارس به شکل کامل تعطیل نشد؟

وی ادامه داد: در نتیجه این تصمیم شاهد هستیم والدین با تماس مدرسه به مدرسه مراجعه کردند تا دانش آموزان را به خانه باز گردانند والبته در این بین برخی ها نیز به دلیل مشکل تردد اصلا به مدرسه نیامده اند.

این ولی دانش آموز بیان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان مقاطع متوسطه امتحانات خود را به پایان رسانده اند خوب بود مدیریت بحران با توجه به سرما و برودت هوا  و مشکل تردد مردم مدارس را تا آخر هفته تعطیل اعلام می کرد تا نه دانش آموزان سرگردان شوند  ونه والدین آنها.

بلاتکلیفی مدارس در روزهایی که بارش برف و لغزندگی معابر را شاهد هستیم این سوال را در اذهان ایجاد می کند که ستاد بحران براساس چه مولفه هایی تصمیمات خود را اتخاذ می کند و چرا در نهایت مدارس به شکلی بی نظم خود اقدام به تعطیلی مدارس می کند.
آیا در تصمیم سازی های ستاد بحران نظرات کارشناسی آموزش  وپرورش و شرایط کنونی مدارس لحاظ نمی شود که اینگونه شاهد نیمه تعطیل شدن کلاس های درس باشیم.

امید می رود مسئولان مربوطه در چنین مواردی بر اساس واقعیت ها تصمیم گیری کنند تا مشکلات مدارس پس از اتفاقاتی این چنینی دوچندان نشود و گریبان مردم را نگیرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • مشق الفبای زندگی در آغوشی شاید مهربان‌تر از مادر
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند